ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

 
 
ΖΕΠΠΟΣ by Έντεχνο Έπιπλο ΑΒΕΕ
Κατασκευή & Εμπόριο Επίπλων
Πλατύκαμπος ΛάρισαΗ επιχείρησή μας “ΖΕΠΠΟΣ by Έντεχνο Έπιπλο ΑΒΕΕ” η οποία βρίσκεται στην Λάρισα και πιο συγκεκριμένα στον Πλατύκαμπο, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με την κατασκευή και εμπορίας επίπλων, προσφέροντα ποιοτικά, κομψά και οικονομικά έπιπλα για οικίες και επαγγελματικούς χώρους.

Με πρωταρχικό κριτήριο την ποιότητα και τη λειτουργικότητα, δημιουργούμε και σας προσφέρουμε κουζίνες, ντουλάπες, έπιπλα για το σαλόνι, την τραπεζαρία, έπιπλα υπνοδωματίου και οποιοδήποτε άλλο έπιπλο επιθυμείτε, σε κλασική ή μοντέρνα γραμμή.

Μέσα από μια μεγάλη ποικιλία επίπλων που διαθέτουμε και κατασκευάζουμε, μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες και τις απαιτήσεις ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη μας.

 


 

 
 
ΕΠΙΠΛΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ

Στο σύγχρονο εργαστήριο μας στον Πλατύκαμπο, μπορούμε να κατασκευάσουμε έπιπλα για όλους τους χώρους με προσοχή στην λεπτομέρεια και προσαρμοσμένα στις ιδιαίτερες απαιτήσεις σας.

Μοιραστείτε τις ιδέες σας μαζί μας και θα σας οδηγήσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Εάν πάλι δεν είστε σίγουροι για την γραμμή του επίπλου που επιθυμείτε για τον χώρο μας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε και μαζί να βρούμε το ιδανικό έπιπλο.

Δημιουργώντας χειροποίητα έπιπλα εδώ και αρκετά χρόνια, έχουμε πετύχει μια σειρά από μοναδικά πλεονεκτήματα που πείθουν ακόμη και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Συνδυάζουμε μοναδικά τη ποιότητα, τη αξιοπιστία, τη σύγχρονη αισθητική και τις ανταγωνιστικές τιμές.

 


 

Για τις κατασκευές όλων των επίπλων μας χρησιμοποιούμε πάντα τις καλύτερες πρώτες ύλες, προκειμένου να είμαστε σίγουροι για την ποιότητα και την αντοχή των επίπλων που σας προσφέρουμε. Έτσι, έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε όλα αυτά τα χρόνια την εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού στον Πλατύκαμπο, στην Λάρισα και στις γύρω περιοχές.

 


 

 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ή περάστε από την Έκθεσή μας στον Πλατύκαμπο, για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας
και μαζί να βρούμε τα ιδανικά έπιπλα για τον χώρο σας.