ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Facebook
 
 
ΣΑΛΟΝΙ - ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΕΣ
Έντεχνο Έπιπλο ΑΒΕΕ by Ζέππος | Κατασκευή & Εμπόριο Επίπλων
Πλατύκαμπος ΛάρισαΗ τραπεζαρία και το σαλόνι είναι οι χώροι συνάντησης σημαντικών στιγμών της ζωής μας γεμάτων από καλούς φίλους και μέλη οικογένειας. Χώρος χαλάρωσης, επικοινωνίας και θαλπωρής. Γι' αυτό η τραπεζαρία και το σαλόνι θα πρέπει να είναι προσαρμοσμένα στις δικές μας ανάγκες και στον τρόπο ζωής μας.

Η επιχείρησή μας “Έντεχνο Έπιπλο ΑΒΕΕ by Ζέππος” η οποία βρίσκεται στην Λάρισα και πιο συγκεκριμένα στον Πλατύκαμπο, χάρη στην μακροχρόνια πορεία της στο χώρο των επίπλων, μπορεί να κατασκευάσει οποιοδήποτε έπιπλο χρειάζεστε για το σαλόνι και την τραπεζαρία σας.

Με αγάπη και μεράκι, δημιουργούμε κομψά, ποιοτικά και λειτουργικά έπιπλα για το σαλόνι και την τραπεζαρία της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου, προσαρμοσμένα στις ανάγκες και τις απαιτήσεις, τις δικές σας αλλά και του χώρου σας.

 


 

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ

Καναπέδες, τραπεζάκια, έπιπλα τηλεόρασης, συνθέσεις, τραπεζαρίες, καρέκλες, μπουφέδες και οποιοδήποτε έπιπλο επιθυμείτε για το σαλόνι και την τραπεζαρία της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

 

 

 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ή περάστε από την Έκθεσή μας στον Πλατύκαμπο, για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας
και μαζί να βρούμε τα ιδανικά έπιπλα για τον χώρο σας.